Ви перебуваєте в режимі підказок Вимкнути
Для швидкого пересування між блоками

Облігації: Kraftwerke Linth-Limmern AG, 2% 11dec2023, CHF
CH0357483160

  • Обсяг розміщення
    245.000.000 CHF
  • Обсяг в бігу
    245.000.000 CHF
  • Еквівалент в USD
    259.238.684,76 USD
  • Номінал
    5.000 CHF
  • ISIN
    CH0357483160
  • CFI
    DBFNFB
  • FIGI
    BBG00G279550
  • Тікер
    KWLILI 2 12/11/23

Всі дані щодо облігацій, акцій та ETF в 1 клік

База з 500 000 облігацій, акцій та ETF з усього світу

Багатофункціональний пошук фінансових інструментів за заданими параметрами

Рейтинги від понад 70 рейтингових агенцій, включаючи провідні РА

Понад 300 джерел котировок позабіржового ринку та фондових бірж

Постійний 24/7 доступ з будь-якого пристрою, мобільний додаток та надбудова Excel

Отримати доступ

Графік торгів

Вибір біржі
Вибір біржі
Посилання на розрахунки
Можна переключити відображення даних графік | таблиця
Можна переключити відображення даних графік | таблиця
Робота з графіком: перемикання ціни, періоду,порівняння емісії
Робота з графіком: перемикання ціни, періоду,порівняння емісії
Скачайте графік у зручному форматі
Налаштуйте поля в таблиці
Знайдено:
Показати всі стовпці
* Дані не доступні в рамках обраної підписки
Позабіржові котировки є індикативними

Біржові та позабіржові котировки

Інформація по емісії

Профіль
Kraftwerke Linth-Limmern AG (KLL) based in Linthal is a partnership between the canton of Glarus and Axpo. The canton of Glarus holds 15% of the equity capital and Axpo owns the remaining 85% share. The power plants ...
Kraftwerke Linth-Limmern AG (KLL) based in Linthal is a partnership between the canton of Glarus and Axpo. The canton of Glarus holds 15% of the equity capital and Axpo owns the remaining 85% share. The power plants belonging to Linth-Limmern AG were built between 1957 and 1968. The initial expansion of the facilities took place in 2009 with the commissioning of the Tierfehd pumped-storage power plant. In 2009, KLL also received a new concession for 80 years, commencing in 2016. The various power plants use the water inflow from a catchment area of around 140 km2 in the headwaters of the River Linth. Average electricity production from natural inflows is 460 GWh per annum.
  • Емітент
    Перейти на сторінку емітента
    Kraftwerke Linth-Limmern AG
  • Повна назва позичальника / емітента
    Kraftwerke Linth-Limmern AG
  • Сектор
    Корпоративний
  • Галузь
    Електроенергетика
Обсяг
  • Обсяг розміщення
    245.000.000 CHF
  • Обсяг в бігу
    245.000.000 CHF
  • Обсяг в обігу за непогашеним номіналом
    245.000.000 CHF
  • Еквівалент в USD
    259.238.685 USD
Номінал
  • Номінал
    5.000 CHF
  • Непогашений номінал
    *** CHF
  • Лот кратності
    *** CHF

Параметри грошового потоку

  • Базова ставка
    ***
  • Ставка купону
    ***
  • Метод розрахунку НКД
    ***
  • Початок нарахування купонів
    ***
  • Періодичність виплати купону
    *** раз(и) на рік
  • Валюта виплат
    ***
  • Дата погашення
    ***

Грошовий потік

Умови дострокового викупу

***

Всі дані щодо облігацій, акцій та ETF в 1 клік

База з 500 000 облігацій, акцій та ETF з усього світу

Багатофункціональний пошук фінансових інструментів за заданими параметрами

Рейтинги від понад 70 рейтингових агенцій, включаючи провідні РА

Понад 300 джерел котировок позабіржового ринку та фондових бірж

Постійний 24/7 доступ з будь-якого пристрою, мобільний додаток та надбудова Excel

Отримати доступ

Розміщення

  • Спосіб розміщення
    Відкрита підписка
  • Розміщення
    ***
  • Ціна первинного розміщення (дохідність)
    (***%)
  • Географія розміщення
    ***
  • Тип інвесторів
    ***
  • Лістинг
    ***

Конвертація і обмін

  • Умови конвертації
    ***

Додаткова інформація

***

Останні випуски

Ідентифікатори

  • ISIN
    CH0357483160
  • CUSIP
    ***
  • CUSIP 144A
    ***
  • CFI
    DBFNFB
  • FIGI
    BBG00G279550
  • WKN
    A19DWZ
  • Тікер
    KWLILI 2 12/11/23
  • Тип цінного паперу за ЦБ РФ
    ***

Класифікатор випуску

  • Купонні
  • Bearer
  • Амортизація
  • Callable
  • CDO
  • Конвертовані
  • Бівалютні облігації
  • Плаваюча ставка
  • Для квал. інвесторів (Росія)
  • Іноземні облігації
  • Green bonds
  • Гарантовані
  • Індексація номіналу
  • Випуски міжнародних організацій
  • Купон прив'язаний до інфляції
  • Іпотечні
  • Безстрокові
  • Payment-in-kind
  • Неринкові випуски
  • Redemption Linked
  • Реструктуризація
  • Роздрібні облігації
  • Облігації з покриттям
  • Сек'юритизація
  • Структуровані продукти
  • Комерційні облігації
  • Субординовані
  • Сукук
  • Trace-eligible

Реструктуризація

***

Інституційні утримувачі

Необхідно зареєструватися для отримання доступу.